Regulament utilizare CAMPING CORTINA GATE

Prezentul regulament a fost intocmit numai in interesul turistilor cazati, astfel ca respectarea lui este obligatorie pentru toti cei cazati.

Administratia campingului primeste eventualele reclamatii si se ingrijeste de eliminarea din camping a celor care nu respecta prevederile prezentului regulament.

Intrarea în camping implică acceptarea si respectarea întregului regulament. Nerespectarea regulilor de mai jos, poate conduce la solicitarea de a parasi campingul.

ACCESUL IN CAMPING  ESTE PERMIS DOAR PENTRU RULOTE SI AUTORULOTE.

Pentru o soluționare eficientă a cererilor sau reclamațiilor dvs., vă rugăm să vă adresați numai personalului de la recepția campingului.

Campingul CORTINA GATE  își rezerva dreptul de a selecta clientii.Campingul CORTINA GATE are dreptul să evacueze, fără al doilea avertisment, orice oaspețe sau vizitator care nu respectă regulile și regulamentele campingului, precum și pentru orice încălcare sau deteriorare cauzată din vina lor, a oricărei instalații sau echipament al campingului, împreună cu dreptul de a impune o amendă corespunzătoare și de a solicita despăgubiri.

La sosire, turistii trebuie sa se prezinte la receptie pentru inregistrare, informatii utile si pentru stabilirea unui loc de campare. Turistii care ajung mai tarziu de ora 20:00 sunt rugati sa anunte in prealabil (la telefon sau pe email) pentru a putea fi intampinati de cineva din staff-ul campingului.

Accesul in camping si iesirea din camping cu rulota si autorulota se fac numai sub supravegherea si indrumarea  personalului  campingului

Intrarea-ieșirea autoturismelor din camping  este permisă de la 7:00 dimineața până la miezul nopții. Dacă doriți să vă întoarceți în camping după miezul nopții, va trebui să parcați în afara acestuia.

Folosirea autoturismelor este permisă numai pentru a intra și a ieși din camping, niciodată pentru deplasarea în interiorul campingului.

Viteza maximă în interiorul campingului este de 5 km/oră. Depășirea vitezei permise în camping va atrage după sine interzicerea accesului în viitor. În plus, personalul de pază are dreptul de a interzice accesul oricărui șofer suspectat de abuzul de alcool sau alte substanțe stupefiante. Accesul pe timpul noptii se face avand intelegere pentru cei care se afla deja in camping, si care probabil dorm.

In cazul unui accident de vehicule in incinta campingului raspunderea  este exclusiv a sofetului care a produs accidentul, campingul Cortina Gate, nu isi asuma nicio raspundere.

ATENTIE! Nu intermediem conflicte intre turisti.

Toate locurile de campare sunt numerotate. Dacă vreți să vă schimbați locul de campare, contactați exclusiv personalul de la recepție.

Este obligatoriu ca oaspeții să-și parcheze mașinile în propriile parcele. În toate locurile de cazare sau locurile pentru campare este permis accesul unei singure mașini. Parcarea în orice alt loc din camping va fi taxată cu tariful unei parcele pentru rulota plus două persoane.

În cazul modificării numărului de persoane agreate în rezervare, vă rugăm să informați recepția și să vă asigurați că modificarea a fost înregistrată.

Orice mijloc de campare gol aflat în camping va fi taxat cu prețul unui mijloc de campare plus doi adulți.

Respectați orele de liniste: de la miezul nopții până la 7:00 dimineața și de la ora 15:00 până la ora 17:00. În restul intervalelor mentionate, aveți grijă să nu deranjați ceilalti oaspeți.

Accesul animalelor de companie este permis în camping, în anumite condiții. Animalele de companie sunt responsabilitatea proprietarului lor. Acestea nu trebuie să fie agresive sau deranjante, nu trebuie să fie lăsate nesupravegheate, iar proprietarii lor sunt responsabili pentru colectarea  materiilor fecale. Gunoiul se va duce de catre proprietarul animalului la pubela, nu se va lasa imprastiat langa rulota/autorulota sau prin camping.

Campingul CORTINA GATE  oferă o ședere în natură și nu este responsabil pentru orice fel de  accidente și alte efecte nocive cauzate de activități, floră și faună (insecte, animale, plante, etc.), evenimente neprevăzute, fenomene naturale, evenimente accidentale, nerespectarea regulilor și regulamentelor, etc.

Managementul  campingului CORTINA GATE nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune cauzate de fenomene meteorologice extreme, incendii, acte de forță majoră sau atacuri teroriste

Managementul campingului CORTINA GATE nu își asumă nicio responsabilitate în caz de furt sau deterioare a mijloacelor și echipamentelor de camping. Plasarea oricăror obiecte de valoare în cadrul mijloacelor de campare se face pe riscul proprietarilor.

NU RASPUNDEM DE LUCRURILE DE VALOARE LASATE IN  RULOTE/AUTORULOTE SAU BUNGALOURI!

PENTRU ACESTEA AVETI la dispozitie  LA RECEPTIE CASA DE VALORI GRATUIT. OBIECTELE GASITE DEPUNETI-LE LA RECEPTIE .

Pentru buna funcționare a campingului, siguranța turiștilor, precum și din motive estetice, orice alterații ale locului de campare sau ale mijlocului de campare, în afară de rulotă, prelată și o umbrelă pentru fiecare loc de campare sunt strict interzise.

Este strict interzisă aprinderea de focuri în interiorul campingului. Focul se face doar la gratarul special amenajat din camping.

Utilizarea sistemelor de sunet în camping este, de asemenea, interzisă.

Este interzisă conectarea la sistemele de alimentare cu apă sau de canalizare. Golirea toaletelor chimice se face numai în zonele specific desemnate.

Este interzisă spălarea vaselor, hainelor sau mașinilor la robinetele destinate udării copacilor, din diferitele zone ale campingului. Apa murdară și stagnantă distruge copacii.

Pastrati curatenia in incinta campingului. Depozitati gunoiul si deseurile in pubelele marcate corespunzator. Nu aruncati resturi de mancare decat in locuri special amenajate pentru a nu atrage insecte sau rozatoare.

Pentru confortul si igiena turistilor, sunteti rugati sa pastrati curatenia la toalete si la dusuri si sa anuntati orice disconfort personalului de serviciu.  Din motive ecologice sunteti rugati sa folositi cat mai judicios consumabilele si apa. Faceti dus doar in locurile special amenajate.

Fiecare client va primi o cheie de la un grup sanitar propriu sau  comun cu spatiul de campare vecin (in functie de tipul de loc de campare inchiriat)

Curatenia in grupurile sanitare inchiriate se va face de catre personalul campingului  doar la solicitarea  expresa a clientului.

Nu se spala masini si nu se fac reparatii la acestea in camping

Pentru orice defecțiune a aparatelor electrice din cauza  sursei de alimentare, responsabilitatea este exclusiv în sarcina furnizorului de electricitate Enel Constanta

Utilizarea aparatelor electrice de mare putere, inclusiv aragazuri, cuptoare electrice, mașini de spălat, aparate de aer condiționat, etc., și, în general, utilizarea de aparate mari consumatori de energie, care depășesc 6 Amperi, este absolut interzisă.

Se accepta bransare la electricitate  numai cu cablu de curent dublu izolat si care sa fie in perfecta stare de functionare.
Este interzisă utilizarea aparatului de aer condiționat în timpul absenței din încăpere.

Nu lăsați aparatele electrice și pe gaz să funcționeze nesupravegheate.

Tablourile de distribuție a energiei electrice sunt operate exclusiv de personalul campingului din motive de siguranță.

Supravegheati copiii in locurile de joaca. Copiii sub 14 ani pot folosi diferite servicii furnizate și pot participa la activitățile organizate de Clubul Copiilor  CORTINA GATE numai sub supravegherea și pe răspunderea părinților sau tutorilor lor.
Este interzisă parcarea bărcilor, bărcilor pneumatice și stocarea de combustibil pentru motoare în camping.

TARIFE SI CONDITII DE PLATA

  • Ziua de campare incepe la ora 14.00 si se termina la ora 12.00. Turistii sunt rugati sa anunte in prealabil o data a plecarii, care poate fi schimbata (in limita locurilor disponibile). La plecare, acestia trebuie sa lase locul de campare curat, fara gunoaie. Campingul își rezervă dreptul ca, după ora 12:00 (oră de plecare), să intre in bungalou.
  • Pentru șederea în camping peste perioada rezervata, vizitatorii vor fi taxați o taxă de o zi.
  • Plățile se efectuează între orele 8:00 și 21:00

 

TELEFOANE UTILE

ANPC CONSTANTA: 0241 550 550

URGENTE:112

Call Now Button